lørdag den 22. december 2007

Slørede konturer - men det nærmer sig

Så er pakken kommet fra the French Connection med en masse hyggelige franske fri- og klistermærker, og må det jo næsten være jul. Forhåbentlig er det også lykkedes den anden vej.
Som man jo kan se på billedet, så har vi endnu ikke stillet fuldstændig skarpt på julen, men vi er locked on target, og i dag bliver de sidste gaver købt & juletræet kommer ind i varmen Hvilken i øvrigt bliver lidt af en opgave. Enten skal træet på en eller anden måde have rullet et par års tilvækst tilbage, eller også skal der laves hul i loftet. Så kan stjernen stikke op gennem gulvet på Ds værelse, og det kunne jo sådan set også se meget julet ud.
Der mangler lige en en gave eller tre, men det gør der forhåbentlig ikke mere, når det bliver aften. Og det gør det faktisk lige om lidt, for i dag er årets korteste dag - hurra!
Bonusinfo: Selvom årets længste nat lige er forbi, og årets korteste dag er godt i gang, så er det faktisk allerede en uge siden, at solen gik tidligst ned (14. dec - kl. 15:35). Og først om en uge kommer den dag, hvor solen står senest op (29. dec. kl. 8:40) Lyder mærkeligt? Ja, jeg forstår det sådan set heller ikke rigtigt, i hvert fald ikke forklaringen - men se selv her, det er ganske vist.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start