lørdag den 29. november 2008

Generalprøve på hverdagen?

Som antydet i sidste blog-entry: Det er tvivlsom med hverdagen, synes jeg. Ikke at der ville være noget galt med hverdagen, snarere at den måske slet ikke findes, sådan a la Onkel Danny. Nåmen, lige nu skrives der fra 6. stolerække i Magasinet, hvor Anna generalprøver i ballet, mens drengene rydder op derhjemme (håber jeg). Hun var ikke meget for at tage hjemmefra, forståeligt nok - midt i Johans fødselsdagsgavelegobyggeri. Hjemmefra er også mor L, men hun og Maria var alligevel med til gaveoppakning og fødselsdagssang via webcam fra Tromsø. Nu er de i luften på vej til M&As midlertidige hjem i Norskehavet - og der er der heldigheldigvis grund til glæde, mere end nogen fødselsdags- eller julegave kan bringe. Se www.polarcitronen.blogspot.com.
Se også la-danoise.skyrock.com, hvor kusine la Farine skriver om sit besøg her hos fam Ousager & omegn. Det var rigtig hyggeligt at have hende her I et par dage - Anna græd, da hun forstod, at M ikke skulle sove i hendes værelse mere i denne omgang.
Nå - VÅGN OP! råber balletlærer Bogusia, og selv om det ikke er til mig, må jeg hellere adlyde. Hendes ordrer er svære at overhøre! Skal også ud at købe ind, og hjem til føds lsdagen - med fransk/dansk lagkage.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start